Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Mahdollisuus lähteä mukaan yritysryhmähankkeeseen


06.11.2018

Työtehoseura ry ja ProAgria Etelä-Suomi kutsuvat yrittäjiä mukaan suunnittelemaan yritysryhmähanketta, joka käynnistyy keväällä 2019. Mukaan kutsutaan Etelä-Suomen alueelta Green Care- yrittäjiä ja Green Care -palveluiden tuottamisesta kiinnostuneita yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneet oman osaamisen ja yrityksen kehittämisestä tai Green Care-laatumerkin hankkimisesta.

 

Hankkeen yhteisiksi koulutustoimenpiteiksi on suunniteltu 5 opintopisteen Green Care -perusteet kurssia ja valmennustyöpajoja GreenCare -laatukäsikirjan täyttöön. Lisäksi on suunniteltu opintomatkaa ulkomaille. Tämän lisäksi jokaisella mukaan lähtevällä yrittäjällä on mahdollisuus liittää hankkeeseen omaa yrityskohtaista koulutusta tarpeidensa mukaan.

 

Yritysryhmähankkeen rahoitusta haetaan Manner-Suomen maaseutuohjelmasta. Ryhmässä tulee olla vähintään 3 osallistujayritystä, enimmäismäärää ei ole. Hankerahoituksen tukiosuus on 75%, näin ollen yrittäjien omavastuu on vain 25%. Yritysryhmässä ei voi olla mukana maa- tai metsätalousyrityksiä.

 

Asian tiimoilta järjestetään suunnittelupalaveri 29.11.2018 klo 15.00 Työtehoseurassa, Rajamäellä. Palaverissa esitellään yritysryhmähankkeen periaatteita ja mietitään yhdessä sen sisältöä. Suunniteltuun koulutushankkeeseen voidaan suunnitella yhteisiä toimenpiteitä (koulutuksia, opintomatkoja) ja yrityskohtaisia toimenpiteitä (koulutuksia). Koulutus voi olla tälle yritysryhmälle täsmäkoulutuksena järjestetty tai joku muu koulutus. Voit miettiä yrityskohtaisesti koulutustarpeitanne jo ennen yhteistä suunnittelupalaveria. Palaveriin toivotaan ennakkoilmoittautumista 26.11.2018 mennessä Anne Korhonen, anne.korhonen(at)tts.fi, puh. 044 714 3701.

 

Lisätietoja: Anne Korhonen, puh. 044 7143 701, anne.korhonen@tts.fi tai Karita Alén, puh. 0400 461 708, karita.alen@proagria.fi


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: