Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Mahdollisuus lähteä mukaan yritysryhmähankkeeseen


06.11.2018

Työtehoseura ry ja ProAgria Etelä-Suomi kutsuvat yrittäjiä mukaan suunnittelemaan yritysryhmähanketta, joka käynnistyy keväällä 2019. Mukaan kutsutaan Etelä-Suomen alueelta Green Care- yrittäjiä ja Green Care -palveluiden tuottamisesta kiinnostuneita yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneet oman osaamisen ja yrityksen kehittämisestä tai Green Care-laatumerkin hankkimisesta.

 

Hankkeen yhteisiksi koulutustoimenpiteiksi on suunniteltu 5 opintopisteen Green Care -perusteet kurssia ja valmennustyöpajoja GreenCare -laatukäsikirjan täyttöön. Lisäksi on suunniteltu opintomatkaa ulkomaille. Tämän lisäksi jokaisella mukaan lähtevällä yrittäjällä on mahdollisuus liittää hankkeeseen omaa yrityskohtaista koulutusta tarpeidensa mukaan.

 

Yritysryhmähankkeen rahoitusta haetaan Manner-Suomen maaseutuohjelmasta. Ryhmässä tulee olla vähintään 3 osallistujayritystä, enimmäismäärää ei ole. Hankerahoituksen tukiosuus on 75%, näin ollen yrittäjien omavastuu on vain 25%. Yritysryhmässä ei voi olla mukana maa- tai metsätalousyrityksiä.

 

Lisätietoja: Anne Korhonen, puh. 044 7143 701, anne.korhonen@tts.fi tai Karita Alén, puh. 0400 461 708, karita.alen@proagria.fi


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: