Green Care Lapland

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Lapland

Green Care Lapland -aluejaosto

Saat yhteyden Green Care Lapland -aluejaostoon mm. ryhmän Facebookin kautta: Green Care Lappi

Green Care Lapland -aluejaosto: Toimintasuunnitelma 2019

Lapin aluejaostolla edistetään Green Care -toiminnasta kiinnostuneiden verkostoi-tumista, tiedonvälitystä ja toiminnan kehittymistä. Edistämistä toteutetaan mm. ylläpitämällä ja luomalla yhteistyösuhteita Lapin alueen sekä pohjoisten alueiden Green Care -toimintaan liittyviin hankkeisiin, lisäksi jäsenistön kansainvälisiä erityisesti pohjoismaisia yhteyksiä kehitetään mm. hankeyhteistyöllä.

Verkostoitumista ja tiedonlisäämistä tuetaan Facebook-ryhmän kautta, tapahtumin sekä mahdollisella opintomatkalla Green Care -päiville Kokkolaan. Erilaisia kokouksia, illanistujaisia sekä muita matalankynnyksen tilaisuuksia järjestetään ympärivuoden.

Aluejaoston toiminnan varmistamiseksi valitaan puheenjohtaja ja sihteeri vuodelle 2019 sekä osallistutaan emoyhdistyksen kokouksiin Lapin alueen äänioikeuden kautta. Alueelliset kokoukset järjestetään jäsenten toimipaikoissa. Muiden aluejaostojen toiminnan kehittämistä tuetaan muun muassa tiedonvaihdolla ja tutustumiskäynneillä.

Jäsenmäärää pyritään ylläpitämään ja kasvattamaan tiedotuksen, toiminnan kehittämisen, tapahtumien järjestämisen ja yhteistyön lisäämisen kautta.