Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Etusivu » Yhdistys » Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen ja strategiatyöpajaan

Green Care Finland ry järjestää Green Care -toiminnan lähitulevaisuutta tarkastelevan keskustelutilaisuuden ja työpajan torstaina 12.4.2018 klo 12.30-16.30 Helsingissä. Alustuksena kuulemme kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropposen näkemyksiä luontoperustaisista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä kentälle tehdyn kyselyn tuloksia. Tapahtuman yhteydessä pidetään yhdistyksen vuosikokous.

Kokoontumispaikka: Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, Helsinki, auditorio.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Erovuorossa ovat hallituksen jäsenistä Satu Nurmi, Kirsi Salonen ja Anja Yli-Viikari sekä heidän varajäsenensä Jaana Ruoho, Krista Mäkelä ja Kaija Ikäheimo.

Ilmoittauduthan vuosikokoukseen ja työpajaan 9.4. mennessä oheisella lomakkeella!

Hallitukseen toivotaan mukaan lisää aktiiveja. Hallitustyöskentelyn kiinnostaessa otathan etukäteen yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Juha Rutaseen tai tule kokouspaikalle.

Tervetuloa kokoukseen vaikuttamaan ja verkottumaan Green Caren merkeissä!

Green Care Finland ry:n hallitus

Lisätiedot: Juha Rutanen, sihteeri, juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

Tilaisuuden ohjelma:

12.30 Kahvit

13.00 Avaus ja alan näkymiä, Tuomo Salovuori, GCF ry

13.10 Strategiakyselyn tuloksia, Elina Vehmasto, Luonnonvarakeskus

13.30 Luontoperustaisuus osana tulevaisuuden sosiaali-ja terveyspalveluita, Merja Mäkisalo-Ropponen, Eduskunta

13.50 Kysymyksiä ja keskustelua

14.00 Ryhmäkeskustelua uuden Green Care -strategian teemoista

15.00 Keskustelun yhteenveto

15.30 Vuosikokous

Yhteystiedot ja lisätietoa kokoontumispaikasta: http://lapinlahdenlahde.fi/fi/yhteystiedot/