Green Care Itä-Suomi

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Itä-Suomi

Green Care Itä-Suomi -aluejaosto

Saat yhteyden Green Care Itä-Suomen aluejaostoon mm. ryhmän Facebookin kautta: GreenCare Itä-Suomi

Green Care Itä-Suomi -aluejaosto: Toimintasuunnitelma 2019

Green Care Itä-Suomi aluejaosto on Green Care -hyvinvointipalvelualan aktiivinen kehittäjä, jonka jäseninä on Green Care sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja matkailupalveluja tuottavia yrityksiä, kehittäjiä, kouluttajia ja tutkijoita. Aluejaosto tekee tunnetuksi Green Care-toimintaa, välittää tietoa ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun osana Green Care Finland ry:n toimintaa. Aluejaosto tarjoaa myös vertaistukea, yhteistyökumppaneita ja verkostoitumisen mahdollisuuksia.

Toimintaa ohjaamaan on valittu puheenjohtaja (v. 2019 alussa Riina Harinen), varapuheenjohtaja (Teemu Peuraniemi) ja sihteeri (Katri Palpatzis). Henkilöt valitaan vuosikokouksen yhteydessä.

Itä-Suomi on jaettu maakunnittain neljään eri alajaostoon. Jokaisessa maakunnassa on oma yhteyshenkilö. Alueyhteyshenkilön tehtävänkuvaan kuuluu:

- alueen green care -toimijaverkoston ylläpitäminen ja edistäminen

- ajankohtaisista asioista tiedottaminen alueen toimijoille

- oman alueen Facebook- sivuston ylläpito. Sivuilla voi mm. jakaa alueen yritysten tarinoita ja tapahtumia sekä tiedottaa yleisesti toimialaan liittyvistä asioista.

– alueellinen kehittämistarpeiden kartoitus: millaisia green care -kehittämistarpeita alueen yritykset kokevat + tietojen kokoaminen yhteen vuosittaisessa yhteistapaamisessa.

– vuosittain vähintään yhden alueellisen verkostoitumistapaamisen järjestäminen alueen jäsenille tai jäsenyydestä kiinnostuneille

Aluejaosto järjestää vuoden 2019 aikana kaksi jäsenkokousta/tapahtumaa.