Tapahtumat

Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat

Tapahtumat

Jyväskylä: Eläinten hyvinvointi eläinavusteisessa toiminnassa
Könkkölän tila, Vesangantie 37, 40630 Jyväskylä
21.11.2018 klo 09.00-11.00

Green Care -keskus Könkkölässä pidetään aamukahvitilaisuus keskiviikkona 21.11.2018 klo 09.00-11.00. Tilaisuuden aiheena on Eläinten hyvinvointi eläinavusteisessa toiminnassa. Kahvien aikana aiheesta luennoi Anna Rimppi. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Green Care-toimijat ja Green Care -toiminnasta kiinnostuneet.

 

Luennoitsijan esittely:

Anna Rimppi työskentelee pitkäaikaisen työttömyyden vuoksi syrjäytymisvaarassa olevien henkilöiden parissa ja hyödyntää eläinavusteista toimintaa yhtenä kuntoutumisen muotona. Tämän lisäksi hän opettaa eläinten kouluttamista ja kouluttaa itse eläimiä. Anna on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, työvalmentaja (eat), eläintenkouluttaja (at), eläinavusteinen valmentaja, sekä Tampereen yliopistosta valmistunut käyttäytymisanalyysin asiantuntija. Tällä hetkellä hän toimii Green Care -toiminnankehittäjänä Green Care -keskus Könkkölä ry:ssä ja johtajana käyttäytymisanalyysiperusteisessa eläinkouluttajakoulutuksessa Tampereen yliopistossa.

 
Tapahtuman hinta on 5 euroa. Ilmoittautuminen 19.11. mennessä Anna Rimppi, anna.rimppi@konkkolantila.fi. Kerrothan samalla mahdolliset erityisruokavaliot.
 

Tietoa Könkkölän tilasta: kotisivu ja facebook-sivu.

  «Takaisin

yhteistyössä mukana: