Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Kysely eläinavusteisen työn toteuttamisen haasteista


12.09.2024

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, millaisia haasteita eläinavusteisen työn tekemisessä koetaan tällä hetkellä Suomessa olevan. Eläinavusteisella työllä tässä yhteydessä tarkoitetaan esimerkiksi terveys-, sosiaali- tai opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen tekemää eläinavusteista työtä, mutta myös yleisesti ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen ja virkistämiseen tarjottuja eläimiä hyödyntäviä palveluita (esim. tyhy-päivät, nepsy-valmennus).

 

Kyselyn kohteena on erityisesti eläinavusteista työtä tekevät ammattilaiset tai alaa opiskelevat henkilöt, mutta kyselyyn voi vastata myös soveltuvin osin, vaikka vasta haaveilee eläinavusteisen työn tekemisestä. Kyselyn vastaukset kerätään nimettömästi.

Käytän kyselyn vastaustietoja lisätäkseni tietoisuutta ja ymmärrystä eläinavusteisen työn haastepaikoista ja kehittääkseni oman yritykseni eläinavusteisia palveluita. Käytän kyselyn tietoja mm. yrityksen somekanavilla tiedon välityksessä aiheesta,  yritykseni markkinoinnissa ja pitämissäni alan koulutuksissa. Mikäli vastauksia tulee riittävästi, saatan tarjota tuloksia tiedoksi myös eläinavusteista työtä tekeville yhdistyksille.

 

Kerään muutamilta vapaaehtoisilta vielä syvällisemmän haastattelun puhelun tai videoyhteyden kautta. Mikäli haluat osallistua tähän tiedonkeruuseen, jätä yhteystietosi kyselyn loppuun (kyselyvastauksiasi ei tiedonkeruussa yhdistetä antamiisi yhteystietoihin).


Kiitos jo etukäteen vastaamisesta! Annan mielelläni lisätietoja, jos sinulla herää kysymyksiä tämän kyselyn täyttämisen aikana.

 

Kysely on avoinna 30.9.24 asti.

 

 

Kyselyyn pääset täältä.

 

Terveisin
Satu Valkas
SatuAasin talli


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: