Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Green Care Creativity on ulkona laatikosta


15.10.2024

Hei sinä ihana, inhimillinen ammattilainen!

 

Tuomme terveisemme Voimavaunulta, luontoavusteisten menetelmien luovalta kehittäjäkaksikolta Pirkanmaalta! Olemme rakentaneet jotain aivan uutta ammattilaisten käyttöön: Green Care Creativity -sisältöpankin eli satoja ideoita luontolähtöisestä näkökulmasta valmiina käyttöösi sisällä tai ulkona. Luontomenetelmät ja -sisällöt ovat suunnattu sote- ja hyvinvointialoille, kasvattajille, kehittäjille ja valmentajille sekä muille lähialoille. Sisältöpankki on kehitetty ensisijaisesti aikuisille ja nuorille, ryhmille sekä yksilöille, mutta pieni vinkki: Luontomenetelmien käyttöönottamisen hyödyt saattavat vaikuttaa myös omaan hyvinvointiisi ja luontosuhteesi kehitykseen ilahduttavalla tavalla.Meidän näkökulmamme on Green Care - hyvinvointia edistävä luontotoiminta, mutta sinä voit lähteä mukaan juuri omasta näkökulmastasi! GCC:n mukana tulevat lyhyet videojohdannot saattelevat sinua kepeästi Green Care -näkökulmiin, mutta harjoitteet ja sisällöt saat käyttöösi suoraan myös ilman teoriaosaamista. Sisältöpankkimme on vasta aluillaan: Jo nyt olemme rakentaneet sinne satoja sisältöjä pdf-harjoitteiden, videoiden, audio-harjoitusten, valokuvien, mittareiden ja korttisarjojen muodossa, mutta GCC päivittyy joka kuukausi uusilla ideoilla, joihin sinä käyttäjän voit vaikuttaa - eli esittää meille toiveita juuri omien asiakkaittesi tarpeisiin liittyen.

 

Juuri nyt sisältöpankista löydät esimerkiksi sisältöjä luontokävelyihin, pieniin rastiratoihin, luovia rakentelutehtäviä, itseilmaisua luonnonmateriaalien avulla, hengitysharjoituksia, ryhmätehtäviä, paljon erilaisia paperille rakennettuja oman olon työkaluja, keskittymistä vaativia havainnointi- ja etsimistehtäviä, arjen rytmitystä tukevia tehtäviä, luontosuhteeseen ja itsereflektioon suunniteltuja tehtäviä sekä paljon perinteisiä luonnossa toteutettavia perusharjoitteita ryhmille ja yksilöille.Sisältöpankin ideat on jäsennelty Campwiren suomenkieliselle kurssimuotoiselle verkkoalustalle kymmeneen eri teemaan, joiden alta löydät kaikki kyseisen aihepiirin materiaalit. Teemoja ovat: virittäytyminen, ryhmäytyminen, arjenhallinta, hyvinvointi, energia, motivaatio, luovuus, tunnetyöskentely, keskittyminen sekä lokakuussa 2024 julkaistava seikkailut&sesonki.

 

GCC tarjoaa pienen oman osuuden myös lasten materiaaleista, mutta paljastettakoon, että suunnitteilla on ihan oma uusi sisältöpankki lapsille ja selkokielisille vuonna 2025! GCC:n teemoja lisäksi tukemassa ovat luontovalokuvien pankki, erilaiset mittarityökalut sekä arkea tukevat korttisarjat.Kiitos, että luit kirjeemme tänne asti!

 

Lisää tietoa Green Care Creativity -sisältöpankista löydät osoitteesta: www.greencarecreativity.fi.

 

Voit myös hypätä suoraan kurssin demoon QR-koodin avulla.

 

Kurssin sisällöt saat omaksesi vuodeksi kerrallaan hintaan 147€/12kk yhdelle hengelle sisältäen alv 25,5% (tämä Early Bird -hinta on voimassa ystävänpäivään 2025, norm. 177€/12kk).

 

Jos olet useamman ihmisen työnantaja tai organisaation edustaja, kurkkaa myyntisivuilta tämän hetken hinta. Lisää meistä, Voimavaunun takaa löytyvistä ammattilaisista, löydät myös verkkosivuiltamme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ottamaan omaksesi luontolähtöiset työskentelymenetelmät, joiden avulla sinäkin pääset hyppäämään ulos laatikosta,

Luonnonvaloa päiviisi toivottavat Eeva & Pauliina Voimavaunulta

 

 
mainosvideo.mp4 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: