Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Falkullan kotieläintila etsii työntekijöitä


13.09.2024

Fallkullan kotieläintila on Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan nuorisopalvelujen toimipiste.

Fallkullan kotieläintila sijaitsee Malmin pohjoispuolella, osoitteessa Malminkaari 24. Tilalla voit tutustua perinteisiin kotieläimiin: lampaisiin, vuohiin, nautoihin, kanoihin, kaneihin ja hevosiin. Monet eläimistämme ovat perinteisiä suomalaisia alkuperäisrotuja, kuten ahvenanmaanlammas, suomenvuohi ja itä- ja pohjoissuomenkarja. Fallkulla on erityisesti perheiden suosima retkikohde. Vuosittain Fallkullassa vierailee yli 80 000 kävijää. Tilalle on vapaa pääsy.Fallkullassa 9–17-vuotiaat nuoret voivat tehdä muun muassa navettatöitä, hoitaa eläimiä, tehdä piha- ja puutarhatöitä ja erilaisia käsitöitä. Nuoret pääsevät hoitamaan hevosia, lampaita, vuohia, lehmiä, kanoja ja kaneja.

 

Etsimme Malmin nuorisotyöyksikköön kolmea innostunutta ja osaavaa nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen: kahta 1.10.2024 alkaen sekä yhtä 1.11.2024 alkaen.

 

Nuoriso-ohjaajana työskentelet Fallkullan kotieläintilalla, jossa mahdollistetaan mielekästä eläinavusteista vapaa-ajan toimintaa ja tukea 9-17-vuotiaille nuorille. Malmin nuorisotyöyksikköön kuuluu Fallkullan kotieläintilan lisäksi Malmin, Pukinmäen ja Tapanilan nuorisotalot, Pukinmäen mopohalli, Koillisluotsi ja Operaatio Pulssi! Pohjoinen.

 

Nuoriso-ohjaajana edistät nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuet nuorten identiteettityötä ja luontosuhdetta eläinavusteisen nuorisotyön avulla. Ohjaat ja osallistat nuoria ja nuorten pienryhmiä käyttämällä erilaisia nuorisotyöllisiä ja eläinavusteisia menetelmiä. Työotteesi on vahvasti osallistava ja suunnittelet ja toteutat työtäsi yhdessä nuorten yhteisöjen kanssa. Työssäsi edistät nuorten vaikutusmahdollisuuksia ja teet kouluyhteistyötä alueen koulujen kanssa.

 

 

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi yhteisöpedagogi (AMK).

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemus osoitteessa:

 

https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kuva-03-67-24

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: