Tampereen ja Jyväskylän yliopisto: Luontoympäristö ja hyvinvointi –täydennyskoulutus

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Tampereen ja Jyväskylän yliopisto: Luontoympäristö ja hyvinvointi –täydennyskoulutus

Esittely

Koulutusohjelmaan, jonka kokonaislaajuus on 5 opintopistettä, sisältyy 4 lähipäivää, niihin liittyvät oppimistehtävät ja näyttö. Näyttö tarkoittaa osoitusta luontointervention ohjaamisesta.

 

Osallistuja voi valintansa mukaan suorittaa koulutuksen Tampereella tai Jyväskylässä, lukuun ottamatta näyttö/seminaaripäivää, joka pidetään Tampereella. Videoluennot ja niihin pohjautuvat keskustelut toteutetaan autenttisina yliopistojen välillä ilman mahdollisuutta kotikoneyhteyksiin.

 

1. Lähipäivä: Ympäristö ja hyvinvointi, videoluento Tampereelta Jyväskylään 14.9. 2017, klo 11.15--14, Kalevi Korpela

2. Lähipäivä: Luonnon hyvinvointivaikutukset ja luontointerventiot terapiassa, ohjauksessa ja kuntoutuksessa, videoluento Tampereelta Jyväskylään 22.9. klo 11.15 -15.30, Kirsi Salonen

3. Lähipäivä: Luontoavusteisen menetelmän kokeminen ja ohjaaminen. Tampereella Pyynikinharjulla 29.9. klo 10.00-15.30 tai Jyväskylässä 13.10. klo 11.00-15.30. Kirsi Salonen.

4. Lähipäivä: Näyttö/Seminaaripäivä Tampereella 27.10. klo 10.15-15.30. Osa ajasta ulkona luonnossa.Kirsi Salonen.

 

Opetuksesta vastaavat PsM, eko- ja ympäristöpsykologi, projektitutkija Kirsi Salonen Jyväskylän yliopistosta, professori Kalevi Korpela Tampereen yliopistosta ja PsT, psykologi, yliopistotutkija Katriina Hyvönen Jyväskylän yliopistosta. Lähipäivien opetuskieli on suomi lukuun ottamatta ensimmäistä lähipäivää, joka voi olla englanninkielinen. Kirjallisuuteen sisältyy suomalaisia ja englanninkielisiä artikkeleja. Koulutukseen otetaan enintään 20 täydennyskoulutusosallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Koulutuksen hinta on 560 euroa. Koulutus on ns. akateeminen moduuli, jolloin alv on 0 % ja osa opetuksesta on yhteisopetuksena psykologian tutkinto-opiskelijaryhmän kanssa.

 

Koulutukseen ilmoittautuminen e-lomakkeella viimeistään 1.9.2017https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/19444/lomake.html

 

Lisätietoja ja koulutuksen yhteyshenkilö Tuula Kostiainen, suunnittelija Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Tampereen yliopisto tuula.kostiainen@staff.uta.fi, puhelin 050 523 2149

Maakunta

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Täydennyskoulutus

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
560e

yhteistyössä mukana: