Syvempään yhteyteen-workshop

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Syvempään yhteyteen-workshop

Koulutuksen järjestäjä

Luovuuden Lakeus, Sonja Jokiranta, sonja@luovuudenlakeus.com

Esittely

Nyt on Luovuuden Lakeuden tilalla on toteutumassa 17.-18.8 todella mielenkiintoinen ja syvällinen koulutusworkshop, joka sisältää sekä luento-osuuksia, interaktiivista työskentelyä että käytännön harjoittelua eläinten kanssa.

 

Koulutuksen pitää pitkän linjan vuorovaikutus- ja terapia-alan ammattilainen, tunnetaitokouluttaja Katja Kiuru, joka on perheterapeutti, EaselTrainer, työnohjaaja sekä eläinavusteisten menetelmien käytännön osaaja ja kouluttaja.

 

Workshop on kahden työpäivän mittainen intensiivikoulutus, jonka hinta on 149 euroa. Hinta sisältää kahvit, välipalat ja kevyen lounaan. Lisäksi lauantain päätteeksi on mahdollisuus käydä rentoutumassa infrapunassa ja viettää aikaa hyvinvointitilalla hyvässä seurassa mukavien ihmisten ja eläinten kanssa.

 

Osallistuaksesi et tarvitse omaa eläintyöpariasi mukaan. Eläinavusteisia harjoituksia voit tulla myös seuraamaan, sinun ei ole pakko aktiivisesti osallistua eläintyöskentelyyn, jos et halua. Katsomalla ja keskusteluun osallistumallakin oppii!

 

Kohderyhmä:

Teetkö vaativaa vuorovaikutustyötä? Opetatko ratsastusta tai eläinten kanssa toimista? Koulutatko eläimiä? Työskenteletkö eläinavusteisin menetelmin sosiaali-, terveys- tai virkistysalalla? Kiinnostaako syvemmän yhteyden rakentaminen kollegoihisi, eläintyöpariisi tai asiakkaisiisi? Haluatko syventää ymmärrystäsi ihmisten ja eläinten kanssa suhteen rakentamisesta, oppimisesta tai paineensietokyvystä?

 

Ajankohta ja kesto:

17.-18.8.19 alkaen lauantaina klo 10

 

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/852899808412341/

 

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen sonja@luovuudenlakeus.com

Maakunta
Etelä-Pohjanmaa

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
149e

yhteistyössä mukana: