Muurlan Opisto: Luontoyhteysohjaajan koulutus 3 op.

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Muurlan Opisto: Luontoyhteysohjaajan koulutus 3 op.

Koulutuksen järjestäjä: Muurlan Opistotoimisto@muurlanopisto.fi

Muurlantie 365, 25130 Muurlan

 

 

Koulutuksen sisältö: Opi konkreettisia luontoyhteysmenetelmiä ja luonto-ohjelmakokonaisuuksien tekoa niin opetuksessa ja ohjauksessa kuin matkailu- ja eräopaspalveluissa voimaantuen samalla itsekin! Kulutus- ja suorituskeskeinen kulttuurimme on vieraannuttanut meidät alkuperäisestä vahvasta luontoyhteydestä, jossa luontoa rakastettiin ja kunnioitettiin ystävänä ja pyhänä elämän antajana, jossa yhteiselo ihmisen ja muun välillä oli tasapainossa. Koulutuksessa opitaan, miten ja miksi luontoympäristö kuntouttaa ja voimaannuttaa. Koulutus antaa laajat valmiudet tuntea luontoyhteyden merkityksen hyvinvoinnille. Koulutuksessa opitaan useita luontoyhteysmenetelmiä ja niiden käytännön sovelluksia.

 

Luontoa käytetään tietoisen voimaantuminen välineenä. Luontoyhteysmenetelmät soveltuvat kaikenikäisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Harjoitusten avulla itsetuntemus kasvaa, hyvä olo syvenee, ryhmän yhteenkuuluvuuden tunne voimistuu ja luontoyhteys vahvistuu. Harjoitukset ohjaavat nauttimaan luonnosta kiireettömästi, kuuntelemaan sisimpiä tuntojamme ja herkistymään luonnon ikiaikaisille viesteille. Alamme nähdä luonnon ja oman elämämme uusin silmin.

 

Kohderyhmä: Luontoyhteysohjaajan koulutus sopii täydennyskoulutukseksi työnohjaajille, koulutus- ja hoiva-alan työntekijöille, Green Care -toimijoille, eräoppaille ja luontoyrittäjille sekä kaikille luonnon voimaannuttavasta vaikutuksesta kiinnostuneille. Koulutusta voi soveltaa käytäntöön erinomaisesti myös kasvatus-, sosiaali- ja matkailualalla.

 

Ajankohta ja kesto: 15.6.-23.9.2018

Laajuus: 3 op

Lisätietoja: http://muurlanopisto.fi/luontoyhteysohjaajan-koulutus/

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely: Ilmoittautuminen koulutukseen on nyt käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 1.6.2018 http://muurlanopisto.fi/luontoyhteysohjaajan-koulutus/

 

Koulutuksen hinta: 840 €

Lisätietoja: http://muurlanopisto.fi/luontoyhteysohjaajan-koulutus/

 

Esittely

Maakunta

Palvelumuodot

Koulutusmuoto

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
840e

yhteistyössä mukana: