Ryhmätyönohjauskoulutus sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajille

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Ryhmätyönohjauskoulutus sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajille

Esittely

Suomen Ratsastajainliiton (SRL) Hyvinvointitallin yhtenä kriteerinä on yrittäjän ja työntekijöiden työhyvinvoinnista huolehtiminen työnohjauksen kautta sekä jatkuva ammattitaidon päivittäminen. Työnohjaus on ammatillisten ja persoonallisten valmiuksien kehittämistä; työnohjauksen tavoitteena on työntekijän työssä kehittyminen ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen sekä toiminnan laadun varmistaminen ja työn perustehtävän kirkastaminen.

 

Ryhmätyönohjaus antaa mahdollisuuden tavata muita sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajia, verkostoitua ja saada vertaistukea. Yksin työskenteleville ryhmätyönohjaus voi muodostua tärkeäksi ja jopa ainoaksi yhteisöksi, jonka kanssa voisi jakaa työhön liittyviä asioita. Työnohjausryhmä on suljettu ryhmä, joka pysyy samana koko prosessin ajan. Ryhmä kokoontuu Jyväskylässä.

 

Työnohjauspäivät vuonna 2017: 20.1., 17.2., 7.4., 5.5. klo 12–15. Lisäksi neljä työnohjauspäivää elo-joulukuussa, tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin. Hinta 880 euroa + ALV 24% / hlö. Laskutus 1-8 erässä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tua Seppälä tmi Laukin Aika puh. 045 1199899 & tua@laukinaika.fi

Maakunta
Keski-Suomi

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
880e

yhteistyössä mukana: