Equines in Therapy Level 1 -koulutus

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Equines in Therapy Level 1 -koulutus

Järjestäjä:

MiMer Centre

 

Ajankohta ja paikka:

13.6-15(16).6.2019, Savikon tila Vihti.

Esittely

Katarina Lundgren, Emily Kieson ja Sonja Lairila, olemme tuomassa Equines in Therapy Level 1 -koulutuksen Savikon Tilalle, Vihtiin 13-15(16).6.2019.

 

Equines in Training (EiT) -koulutus on Katarina Lundgrenin ja Emily Kiesonin luoma jatkokoulutus hevosavusteisen terapian/toiminnan parissa työskenteleville tai siitä kiinnostuneille henkilöille.

 

Ensimmäinen koulutus vedettiin tammikuun lopussa menestyksekkäästi Ruotsissa ja seuraavat koulutukset tullaan pitämään huhtikuussa Yhdysvalloissa.

 

Koulutus pohjautuu vahvasti tieteeseen ja tutkimukseen ja tukee olemassa olevia hevosavusteisen terapian malleja. Koulutuksen tarkoitus on syventää hevosavusteisen terapian parissa työskentelevien ymmärrystä hevosen näkökulmasta.

 

Siten, koulutuksessa perehdytään mm. hevosen evoluutioon, biologiaan, kognitioon, oppimisteoriaan, hevosen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja Equine Professionalin rooliin hevosavusteisen terapian parissa. Tavoitteenamme on tuoda kokonaisvaltaista ymmärrystä, tietoisuutta ja tutkimuspohjaista tietoa hevosavusteisen terapian parissa toimiville, jotta kaikki hevosavusteisen terapian osalliset hyötyisivät terapiasta mahdollisimman paljon ilman kompromisseja esim. hevosen puolelta.

 

Voitte lukea lisää koulutuksesta täältä: www.mimercentre.org

 

Koulutuksen esite.

 

Yhteystiedot:

Sonja Lairila / MiMer Centre

ohjelmakoordinaattori

sonja.lairila@gmail.com

+4617675382104

Maakunta
Uusimaa

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi Muu

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala
Eläinavusteisuus

Koulutuksen hinta
e

yhteistyössä mukana: