Tapahtumat

Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat

Tapahtumat

Tampere/ Lempäälä: Dobo - mahdollisuuksia koira-avusteiseen ammatilliseen työskentelyyn -koulutuspäivä
15.10.2017 klo 10-15

 

 

Dobo on Suomessa kehitetty uudehko koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntamuoto. Koulutuspäivän tarkoituksena on tutustua Doboon lajina ja löytää siitä oivallisia mahdollisuuksia koira-avusteiseen asiakastyöhön.

Dobo on suunniteltu alunperin kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehonhallintaa. Samalla se parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta. Asiakastyössä Dobo tarjoaa mukavan yhteisen toiminnan, jossa asiakas voi samalla harjoitella keskittymistä, koordinaatiokykyä sekä koiran ohjaamista ja saada tästä onnistuneita kokemuksia omaan arkeensa. Harjoitukset parantavat sekä asiakkaan, että koiran kehonhahmotusta, ryhtiä sekä lihasvoimaa. Sen lisäksi harrastus on mukavaa yhdessä tekemistä, ettet edes huomaa harjoittelevasi samalla.

 

Ennakkotilauksella voit tilata koulutuspäivään Dobo -tuotteita, kuten palloja, lörppiä (tasapainotyynyjä) ja puolipalloja. Tästä lisätietoja lähempänä ja tilattavat tuotteet tulevat kesän aikana verkkokauppaan.

Koulutuksen ohjaajalla on kuitenkin jonkin verran Dobo -välineistöä, että kurssilaiset pääsevät näitä vuorollaan kokeilemaan.

 

Lue lisää Dobosta: http://www.dobo.fi/dobosta/

 

Koulutuspäivän pitää Toimintaterapeutti (AMK), Yhteisöpedagogi (AMK) ja Eläintenkouluttaja (AT) sekä Dobo -koulutusohjaaja Eeva Kahilaniemi, Voimatassu Ky.

  «Takaisin

yhteistyössä mukana: